Nasıl Yapılır?

Telegrama Katıldı Bildirimi Kapatma İşlemi Nasıl Yapılır?

Telegrama katıldı bildirimi kapatma işlemi nasıl yapılır, üç farklı yolla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Telegram, platformda olan hareketleri anlık bildirim ile kullanıcılarına sunuyor. Dolayısıyla, rehberimizde kayıtlı olan kişiler Telegram’a katıldığında haberimiz oluyor. Gündemde olan bu konu sayesinde Telegram, birçok kullanıcı kazandı. Durum böyle olunca da gün içinde aldığımız bildirimler fazlasıyla arttı. Biz de art arda gelen bu bildirimlerden kurtulmanız için uygulamanız gereken üç yolu adım adım açıkladık.

1.YOL

Telefonunuzdan Telegram’a giriş yapın.

“Ayarlar” seçeneğine tıklayın.

Ardından “Bildirimler ve Sesler” bölümüne gidin.

En alt kısımda bulunan “Yeni Kişiler” seçeneğini yanındaki butondan pasif hale getirin.

Bu yöntemi, hem Android uygulamalarında hem de iOS uygulamalarında kullanabileceğinizi belirtelim.

2.YOL

Bilgisayarınızdan Telegram uygulamasını açın.

Sol üst köşede yer alan üç çizgi simgesine dokunun.

“Ayarlar” seçeneğine gidin.

“Bildirimler” bölümüne tıklayın.

Ekranı aşağıya kaydırdığınızda “Etkinlikler” kategorisi karşısına çıkacak.

Oradaki “Kişi Telegram’a Katıldı” yazısının başında bulunan kutuya tıklayarak pasif hale getirin.

3.YOL

Telegram Web sayfasından giriş yapın.

Sol üst kısımda bulunan üç çizgi simgesine tıklayın.

Ardından çıkan “Desktop Notifications” yazısının yanında bulunan butona tıklayarak kapalı hale getirin.

Böylelikle rehberinizdeki kişiler Telegram’a katıldığı zaman, Telegrama Katıldı bildirimi almayacaksınız.

Bildirimleri tekrar açmak için aynı adımları izleyebilirsiniz. [1]

Kaynakça;
[1] AORHAN BLOG

Dış Bağlantılar;
https://www.aorhan.com/telegrama-katildi-bildirimi-48643.html

Hits: 1

Bilgisayar mühendisi, girişimci, okur-yazar, webmaster, yönetici, insan...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir